Kringeling 2024


1 MEI: EEN TOPDAG VOOR ONZE KRINGELING

De vierde editie van onze Kringeling was weer een daverend succes: onze reputatie zorgde ervoor dat een maand op voorhand de inschrijvingen moesten afgesloten worden want het maximum van 200 deelnemers (+ de bestuursploeg) was bereikt. Helaas kunnen er niet meer deelnemers aanvaard worden wegens de beschikbare capaciteit van de ontmoetingscentra.

Terwijl het in de weken vooraf steeds weer pijpenstelen regende was 1 mei 2024 een warme, zonnige dag . Deelnemers konden vertrekken tussen 10 en 11 u in het OC St Goriks gesterkt met koffie en koek. Via hoofdzakelijk veldwegen ging het naar de school van St Maria Oudenhove voor een cava met een stukje quiche. Het OC van St Maria Oudenhove is dan vlakbij voor het middagmaal: een smakelijke barbecue geserveerd door het team van David en Vanessa.

Tijd dan om wat calorieën kwijt te geraken naar de Berendries toe voor het dessert en verder via het wandelpad naar de Wolvenhoek voor een lastige klim naar het hoogste punt van St Goriks om dan terug te keren naar het OC St Goriks voor koffie en mattentaart. Het was dan heerlijk genieten van het zonnetje op de koer met het optreden van Dirk Vandevelde.

Wij hadden ook gezorgd voor een buggy parcours zodat ook de jongsten van de partij konden zijn. Helaas had het in de nacht ervoor nog zeer stevig geregend waardoor sommige paden er erg modderig bij lagen en er ook wel een valpartij aan te pas kwam maar dat komt wel goed.

Sommige deelnemers telden 14 km maar die moeten wel ommetjes gemaakt hebben want een dubbele controle kwam uit op 12 km, wat gespreid voor de ganse dag nog aanvaardbaar is.

Wij geven graag afspraak voor de volgende Kringeling op 1 mei 2025!

Eerste stop

bubbeltje & quiche

Dessertje

Rijstpapje kan er altijd bij

Tweede stop

BBQ tijd

UIteraard met Kringske

Na kopje koffie en lekker stukje mattentaart


Genieten van 2 uurtjes covers allerhande.