KRINGELING 2019 : EEN TOPDAG!

Onze eerste editie van Kringeling was meteen een schot in de roos: bestuur inbegrepen namen 240 personen deel en dat was ook de absolute maximumcapaciteit van onze locaties.

De start, tussen 10 en 11 uur verliep bijzonder vlot en de wandelaars kregen meteen koffie aangeboden met een rozijnenkoek. Via kleine paadjes ging het naar de eerste stop, ten huize De Potter waar een glaasje cava en een stukje quiche er vlot ingingen. Via een klein stukje Erwetegem ging het naar St Maria Oudenhove waar in het OC een lekkere barbecue geserveerd werd. De wandeling ging dan naar de Boterhoek en de Langendries om daar het wandelpad te nemen en op de Wolvenhoek een ijsje te verorberen. De wandeling van 10,4 km eindigde met koffie en een stukje broodpudding. Iedereen was vol lof over het parcours en met de zon van de partij was het uiteraard genieten.

Bij aankomst zat de koer van het OC  dan ook helemaal vol; er werden heel wat  Kringskes  geconsumeerd onder de begeleiding van een tweekoppige “band” met heel wat nostalgische muziek. Ook de kinderen werden niet vergeten en  in een speciaal hoekje konden ze zich helemaal uitleven.

Het bestuur wenst bij deze alle leden te bedanken die kaarten aan de m/v brachten waardoor geen enkele extra publiciteit nodig was en de maximumcapaciteit vrij vlug bereikt was.

De evaluatie door het bestuur moet nog gebeuren maar in elk geval is deze vervanger van de fietszoektocht een echte voltreffer en voor herhaling vatbaar.

Onze volgende wandeling, enkel voor de leden, gaat zoals elk jaar door op 11 november.