14 januari: EEN GOED BEGIN

Wij konden 2024 inzetten met een geslaagde nieuwjaarsreceptie waarvoor 48 leden inschreven. Ideale manier om elkaar de beste wensen voor 2024 aan te bieden en al kennis te maken met het veelbelovend programma 2024.

10 februari : 

ALS DE ROOK OM JE HOOFD IS VERDWENEN


Op 10 februari 2024 mochten wij in De Steenoven te Herzele een optreden meemaken volledig gewijd aan liedjes van Boudewijn De Groot. Wij konden in mei 2023 (!) de laatste 20 kaarten bemachtigen. Telkens weer worden wij verbaasd hoe mooi de teksten van deze liedjes blijven en ook hoe ze zeer actueel blijven. In De Steenoven werden ze gebracht door een fantastische band met onder andere gitarist Marcel De Groot, zoon van Boudewijn en een ware virtuoos niet alleen op de gitaar maar ook met een warme stem. Op de drums herkenden wij zelfs een der personages uit de TV reeks Chantal.

Voeg daarbij Els Dottermans die wij niet alleen als actrice kennen maar ook blijkt te beschikken over een klare, uitstekende stem. Van Andrea Croonenberghs wisten we al langer dat ook zij een aardig potje kan zingen en ze werden aangevuld met Barbara Dex: allicht van deze drie de beste zangstem ook al zal dit voor ieder van ons een aparte appreciatie zijn.

Zij zongen echt de pannen van het dak en konden rekenen op een welverdiende staande ovatie. Na de show konden wij nog nagenieten met een drankje in de cafetaria.

 

23 MAART


ART NOUVEAU IN BRUSSEL:21 APRIL:

OP STAP in Zottegem

1 MEI:

KRINGELING

Ook voor niet leden:

13 MEI:

WISTERIUM

1 JUNI:

FAMILIEDAG

27/28 JULI:

WANDELWEEKEND

11 AUGUSTUS:

VELO MUSIQUE

SEPTEMBER:

AUTOLOZE ZONDAG in Antwerpen

11 NOVEMBER:

HERFSTWANDELING